Hrvatski radio

Radio Zadar

11:33 / 27.06.2018.

Autor: HRT radio zadar

Ispituje se više osoba u vezi s ubojstvom mladog Britanca

Ispituje se više osoba u vezi s ubojstvom mladog Britanca

Ispituje se više osoba u vezi s ubojstvom mladog Britanca

Foto: - / -

Prema dostupnim informacijama noćas oko 05,30 sati, ispred kluba na Zrću napadnuto je više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su ozlijeđena - priopćio je Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2018.

Priopćenje Stožera objavljujemo u cijelosti: 

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, u suradnji s Ravnateljstvom policije i Policijskom upravom zadarskom provode kriminalističko istraživanje ubojstva  26-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima, ispred noćnog kluba na Zrću kod Novalje. Na mjestu događaja provodi se očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

  Prema dostupnim informacijama noćas oko 05,30 sati, ispred kluba, napadnuto je više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su  ozlijeđena. U ovom trenutku u službenim prostorijama policije nalazi se više osoba povezanih s ovim događajem, a u tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.