Hrvatski radio

Radio Zadar

Ivanišević pobijedio koronu: Znate da sam nezgodan u petom setu !

13.07.2020.

15:36

Autor: Hrvatski Radio

foto Facebook Goran Ivanišević

foto Facebook Goran Ivanišević

Foto: - / -

Naš teniski as Goran Ivanišević danas je objavio da je nakon petog testa negativan na koronavirus. Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu.. napisao je uz ostalo na svom FB profilu.

Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro 😂 Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak! - napisao je Ivanišević .

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.