Hrvatski radio

Radio Zadar

Iz policije

18.08.2013.

08:31

Autor: bk

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su četiri teške krađe, tri krađe, jedna teška tjelesna ozljeda i pet narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je jedanaest prometnih nesreća u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno.

     Jučer u mjestu Povljana, ul. Stjepana Radića, nepoznati  počinitelj je provalio u trgovinu iz koje ukrao veću količinu raznih cigareta. 

     Jučer u mjestu Pakoštane, ul. Brune Bušića, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta , nepoznati  počinitelj je provalio u osobni automobil zagrebačkih reg. oznaka  iz kojeg je ukrao play station i novčanik sa novcem i osobnim dokumentim. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. 

      Jučer u mjestu Sv. Filip i Jakov, nepoznati počinitelj je provalio u kuću  77-godišnjaka te ukrao više komada zlatnog nakita i novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. 

       U noći sa petka na subotu u mjestu Sv. Filip i Jakov, u apartmanskom naselju, nepoznati je počinitelj provalio u recepciju apartmanskog naselja te ukrao novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. 

      Jučer u Biogradu, na plaži, nepoznati počinitelj je ukrao torbu 25-godišnje drž. Slovenije u kojoj se nalazio novac, mobiteli i osobni dokumenti. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.     

       Jučer u mjestu Deringaj, nepoznati je počinitelj iz nezaključanog kampera 26-godišnjeg drž. Belgije ,ukrao novac, mobitel i osobne dokumente. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.     

       Jučer u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao novčanik sa osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu  40-godišnjaka.  Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko stotina kuna. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.