Hrvatski radio

Radio Zadar

Izabrana nova ravnateljica Zadre nova

17.12.2018.

16:13

Autor: Zadra - Nova/hrt zadar

Foto ( ZADRA NOVA )

Foto ( ZADRA NOVA )

Foto: - / -

Marina Dujmović Vuković nova je ravnateljica Javne ustanove Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA - vijest je objavljena na službenim stranicama ove agencije. Upravno vijeće ove ustanove bilo je jednoglasno oko ove odluke.

Podsjećamo, za ovo mjestu uz Marinu Dujmović Vuković natjecali su se još dosadašnja ravnateljica Sanja Peričić te njezina zamjenica Marica Babić.

Priopćenje se službene stranice. 

Marina Dujmović Vuković nova je ravnateljica Javne ustanove Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Upravno vijeće Ustanove je na svojoj 12. sjednici jednoglasno donijelo odluku o imenovanju Marine Dujmović Vuković ravnateljicom Ustanove cijeneći njezin izneseni program i viziju razvoja Ustanove u narednom razdoblju.

Zahvaljujem Upravnom vijeću na ukazanom povjerenju. Poštujem doprinos svakog zaposlenika i suradnika koji je do sada uložio u rad razvojne agencije. Vrijeme je za novi iskorak ove ustanove i nove ideje koje će doprinijeti razvitku cijelog područja Zadarske županije. Bit ćemo uspješni onoliko koliko će svatko od nas učiniti da idemo naprijed – rekla je Dujmović Vuković.

Ravnateljica se imenuje na mandat od četiri godine.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

17 h

Nadin 2022

Kušanje vina