Hrvatski radio

Radio Zadar

Izabrano novo vodstvo zadarskog Foruma mladih

16.01.2017.

08:28

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U subotu je održana Izborna konvencija Foruma mladih GO SDP-a Zadar na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika Foruma mladih izabran je Daniel Radeta, a za potpredsjednike Roko Tadin i Andrija Jurčević. Među prioritetima izrada Programa djelovanja za mlade Grada Zadra.

Novi članovi Gradskog odbora postali su: Tea Alavanja, Ana Bakija,  Jelena Jelavić, Mate Jukić, Nino Mrčela, Ivana Mudronja, Marina Polovina i Sebastian Stavnicki.

Novi  predsjednik FM SDP-a Zadar Daniel Radeta zahvalio se svim članovima i delegatima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako je Forum mladih SDP-a Zadar prepoznat na lokalnoj razini kao organizacija koja godinama aktivno sudjeluje u  dnevno-političkim raspravama, humanitarnim akcijama te svim ostalim oblicima akcionizma. Napomenuo je i kako su članovi zadarskog Foruma mladih u posljednjih godinu dana krenuli u realizaciju izrade gradskog Programa djelovanja za mlade za Grad Zadar, koji je nažalost najveći grad u Hrvatskoj bez ovog Programa.

Oformili smo radne skupine, proveli istraživanja te u konačnici donjeli Prijedlog programa koji je predstavljen 12.11.2016 u Hotelu Kolovare na konvenciji GO SDP-a Zadar. S obzirom da se radi o Prijedlogu programa, cilj je uključiti i sve ostale Udruge mladih, političke podmlatke te kulturne i sportske organizacije kako bi svi zajedno dobili konačan Program djelovanja za mlade Grada Zadra. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da se uključe u rad Foruma kroz izradu Programa kako bi ga zajedničkim snagama priveli kraju. – kazao je Daniel Radeta.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.