Hrvatski radio

Radio Zadar

13:17 / 12.05.2020.

Autor: Radio Zadar

Izbor za Njušku godine u organizaciji škole Stanka Ožanića

Izbor za Njušku godine u organizaciji škole Stanka Ožanića

Izbor za Njušku godine u organizaciji škole Stanka Ožanića

Foto: - / -

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića u suradnji s partnerima organizira virtualnu Amatersku reviju pasa Daj šapu 2020.! Prijave su u tijeku, a svi kandidati za Njušku godine bit će objavljeni na njihovoj stranici gdje će se, od 25. do 31. svibnja moći glasovati.

Već tri godine zaredom Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s partnerima, organizira Amatersku reviju pasa Daj šapu u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz Zadarskog azila i Skloništa u Privlaci, za titulu Miss i Mister azila.

S obzirom na izvanredne uvjete rada zbog mjera zaštite RH od epidemije koronavirusa, ove će godine Amaterska revija pasa biti održana virtualnim putem. Usprkos nedostatku druženja s četveronožnim prijateljima, cilj Revije ostaje isti: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Isto tako, kao i svake godine, u Reviji će sudjelovati psi bez vlasnika iz Zadarskog azila i Skloništa u Privlaci.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, preduvjet je samo jedan: vaš pas mora biti mješanac!

Prijava na Reviju: u par rečenica opisati vašeg psa, priložiti jednu nedavnu fotografiju psa i poslati na revija.ozanic@gmail.com, s naznakom PRIJAVA ZA REVIJU: ime psa.

Glavni organizator Amaterske revije pasa je Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i Zadarskom županijom. 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.