Hrvatski radio

Radio Zadar

Iznenada preminuo načelnik PU ličko-senjske

01.04.2020.

19:52

Autor:

izvor: PU ličko-senjska

izvor: PU ličko-senjska

Foto: - / -

Načelnik Policijske uprave ličko-senjske Josip Biljan preminuo je iznenada na radnom mjestu u Gospiću, a Odjel za odnose s javnošću PU to je i potvrdio u priopćenju za medije, u kojemu su se i oprostili od svoga načelnika.

Evošto su još napisali u priopćenju:

S velikom tugom i žalošću izvješćujemo da nas je danas, 1. travnja 2020. godine u 58-godini uslijed iznenadne smrti napustio Josip Biljan, načelnik Policijske uprave ličko-senjske.
 
Na čelu Policijske uprave ličko-senjske bio je od 20. rujna 2017. godine, a u Ministarstvu unutarnjih poslova od 12. svibnja 1992. godine.

Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u svom dugogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti.

U ime Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave ličko-senjske izražavamo sućut obitelji preminulog policijskog službenika, načelnika Policijske uprave ličko-senjske Josipa Biljana.
 
Počivao u miru Božjem!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.