Hrvatski radio

Radio Zadar

Jadranka Kosor: U pozadini se i te kako radi na privlačenju nekih iz MOST-a

11.11.2015.

13:07

Autor: Toni Pajkin

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ono što vam je sigurno da jedni i drugi; i SDP i HDZ rade na tome da privuku određene ljude i svjesno ili nesvjesno pri tome rade na razbijanju Mosta. Karamarko može bez ustezanja nazvati Prgometa, bez obzira na međusobnu netrpljivost, jer je Prgomet sam otišao iz HDZ-a, dok sam ja izbačena.

Koja je bolja taktika uoči pregovora s MOST-om? SDP-ova suzdržanost s izjavama u javnosti ili HDZ-ov nešto aktivniji pristup, komentirala je u našoj emisiji Aktuaklni sat, bivša premijerka i bivša predsjednica te članica HDZ-a, Jadranka Kosor, koja drži da Milanović samo naizgled šuti, a da u pozadini  i te kako radi. Odgovorila je i na pitanje kako bi mogao izgledati susret Drage Prgometa i Tomislava Karamarka koji su se u HDZ-u žestoko sukobili. 

"Mene su izbacili iz HDZ-, a Prgomet je izašao sam. Znači da je puno jednostavnije Karamarku danas  pozvati Prgometa, nazvati ga i tu je njemu lagodnija pozicija, jer je Prgomet svojom voljom napustio HDZ.
Ono što vam je sigurno da sada jedni i drugi, i SDP i HDZ rade na tome da privuku određene ljude u svoje koalicije i svjesno ili nesvjesno pri tome rade na razbijanju Mosta, ali to je svejedno."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.