Hrvatski radio

Radio Zadar

Jak vjetar otežava promet

06.07.2013.

09:01

Autor: hrzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina) - javlja HAK.

Jak vjetar otežava promet na autocesti A1 između mosta Maslenica i južnog ulaza u tunel Sveti Rok, kao i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb povremeno između čvora Kikovica i tunela Tuhobića.

Pojačan je promet na autocestama A1 u smjeru mora kao i na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba. Na naplati Lučko, nema dužih čekanja.

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet na sjeveru i u središnjem dijelu unutrašnjosti, pa vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima. Posebno skrećemo pozornost na vožnju po mokrim kolnicima u koloni, pa podsjećamo vozače da održavaju propisanu sigurnosnu udaljenost i voze s uključenim svjetlima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.