Hrvatski radio

Radio Zadar

Javni poziv za 62 pomoćnika u nastavi

03.08.2016.

12:22

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarska županija, u sklopu projekta Inkluzija – korak bliže društvu bez prepreka objavljuje Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama – partnerima u projektu.

Predviđen je odabir i zapošljavanje 62 pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Zadarske županije (partnerima u projektu).

Javni poziv otvoren je do 16. kolovoza 2016. godine, a prijavit se mogu svi zainteresirani koji imaju najmanje srednju stručnu spremu i protiv kojih nije pokrenut kazneni postupak. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji imaju iskustvo rada s djecom s teškoćama, iskustvo u volontiranju i završene edukacije.

Zadarska županija prijavila je spomenuti projekt na Otvoreni poziv Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II., koji je objavljen u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.