Hrvatski radio

Radio Zadar

Javni poziv za iskazivanje interesa za ulaganje u GZ Crno

17.03.2023.

13:19

Autor: RZD

Položaj GZ Crno

Položaj GZ Crno

Foto: Grad Zadar / RZD

Grad Zadar, osnivač Gospodarske zone Crno, objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za ulaganje u GZ Crno.

Budućim investitorima na raspolaganju je 5 kaseta ukupne veličine 25 ha opremljenih kompletnom komunalnom infrastrukturom. 


Uvjeti gradnje i korištenje prostora u zoni detaljno su utvrđeni Prostornim planom uređenja Grada Zadra te Urbanističkim planom uređenja Gospodarske zone Crno.


Cjelokupno područje zone inače obuhvaća površinu od gotovo 400 ha što ovu Poslovnu zonu svrstava među najveće u Hrvatskoj.


Atraktivnost zone leži u njezinoj izvrsnoj prometnoj povezanosti i geostrateškom položaju; spojena je na brzu cestu i autocestu Zagreb – Zadar – Split, od Zračne luke udaljena je tek 3 km, od pomorske luke Gaženica - 4 km. 


Nadomak Zone leži urbana aglomeracija Zadra, grada koji je spona sjevera i juga Hrvatske i dinamično turističko središte.


Ulagače bi trebale privući poticajne mjere i olakšice koje će, analizirajući iskazani interes i uvjete na tržištu, definirati Grad Zadar. Detaljnije možete pronaći ovdje


Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 023/627-793 i na e -mail: gzcrno@inzad.hr

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.