Hrvatski radio

Radio Zadar

09:41 / 06.06.2022.

Autor: Radio Zadar

Je li požar na terasi lokala u Privlaci namjerno izazvan?

Gašenje požara

Gašenje požara

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Policija istražuje je li požar koji je buknuo ovoga vikenda u lokalu u Privlaci podmetnut. Buknuo je sa subote ne nedjelju , a djelomično je izgorjela oplata, a oštećeno je krovište i pod ugostiteljskog objekta. Nakon očevida u tijeku je kriminalističko istraživanje je li riječ o kaznenom djelu.

Sa subote na nedjelju, 04./05. lipnja 2022. godine u Privalci nepoznati počinitelj je na vanjskoj terasi ugostiteljskog objekta u vlasništvu 38-godišnjaka namjerno izazvao požar uslijed čega je djelomično izgorjela oplata objekta te je došlo do zacrnjenja poda i krovišta objekta. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Na mjestu događaja izvršen je očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja u svezi kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici