Hrvatski radio

Radio Zadar

15:48 / 08.01.2022.

Autor: HRT Radio Zadar

Je li ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu prekršio izolacijske mjere?

Je li ravnatelj županijskoga Zavoda za hitnu medicinu prekršio izolacijske mjere?

Je li ravnatelj županijskoga Zavoda za hitnu medicinu prekršio izolacijske mjere?

Foto: Dino Stanin / Pixsell, arhivska fotografija

Nakon što je predsjednik županijskoga SDP-a Jure Zubčić na svom facebook profilu objavio da je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije Ivica Erlić prekjučer ujutro prekršio mjeru izolacije zbog zaraze koronavirusom , vozeći se u automobilu, oglasila se kratkim priopćenjem i zadarska policija. 

Policijski službenici su prilikom kontrole .prometa u četvrtak, 06. siječnja 2022. godine u 10.10 sati u Zadru u Ulici Domovinskog rata zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 48–godišnjak u vrijeme izrečene zaštitne mjere izolacije zbog oboljenja od COVID-19. U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja, nakon što se ostvare uvjeti za nastavak, policija će provesti kriminalističko istraživanje.

PU zadarska

U telefonskoj izjavi prozvani Erlić nam je rekao da se toga jutra loše osjećao i otežano disao, pa je po preporuci svoga liječnika i voditelja hitne službe sam sjeo u automobil i uputio se na liječnički pregled: 

Ivica Erlić o vožnji tijekom izolacije

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.