Hrvatski radio

Radio Zadar

Je li ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu prekršio izolacijske mjere?

08.01.2022.

15:48

Autor: HRT Radio Zadar

Je li ravnatelj županijskoga Zavoda za hitnu medicinu prekršio izolacijske mjere?

Je li ravnatelj županijskoga Zavoda za hitnu medicinu prekršio izolacijske mjere?

Foto: Dino Stanin / Pixsell, arhivska fotografija

Nakon što je predsjednik županijskoga SDP-a Jure Zubčić na svom facebook profilu objavio da je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije Ivica Erlić prekjučer ujutro prekršio mjeru izolacije zbog zaraze koronavirusom , vozeći se u automobilu, oglasila se kratkim priopćenjem i zadarska policija. 

Policijski službenici su prilikom kontrole .prometa u četvrtak, 06. siječnja 2022. godine u 10.10 sati u Zadru u Ulici Domovinskog rata zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 48–godišnjak u vrijeme izrečene zaštitne mjere izolacije zbog oboljenja od COVID-19. U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja, nakon što se ostvare uvjeti za nastavak, policija će provesti kriminalističko istraživanje.

PU zadarska

U telefonskoj izjavi prozvani Erlić nam je rekao da se toga jutra loše osjećao i otežano disao, pa je po preporuci svoga liječnika i voditelja hitne službe sam sjeo u automobil i uputio se na liječnički pregled: 

Ivica Erlić o vožnji tijekom izolacije

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.