Hrvatski radio

Radio Zadar

Jedan od najboljih klubova na svijetu - paški!

16.05.2016.

18:20

Autor: HINA

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Noa Beach Club sa Zrća na Pagu ugledan svjetski časopis Top DJ Mag uvrstio je među 20 najboljih klubova na svijetu. Time se našao u samom vrhu svjetske klupske scene, u konkurenciji klubova s Ibize, iz Las Vegasa, Majamija i Londona. Svake godine privuče 300 tisuća gostiju i zapošljava 160 ljudi.

Noa Beach Club iz Zrća na otoku Pagu prestižni je svjetski klupski časopis Top DJ Mag uvrstio među 20 najboljih klubova svijeta, što je veliko priznanje klubu i doprinos promociji hrvatskog turizma, izvijestili su iz tog kluba.

                  Ulazak među 20 najboljih klubova svijeta veliko je priznanje za dosadašnji rad, ali i obveza da budemo još bolji. Time smo se našli u samom vrhu globalne klupske scene, u konkurenciji klubova s Ibize, iz Las Vegasa, Miamija i Londona, ističu iz Noa Beach Cluba, najavljujući da će i ove sezone ugostiti neke od najboljih DJ-eva svjetske scene jer žele biti zamašnjak razvoja ponude na najvišoj svjetskoj razini.

Smatraju da je uspjeh to i veći jer se do prije dvije godine klub Noa nije niti spominjao u Top DJ Magu. Kako ističu iz kluba Noa, taj klub radi zadnjih pet godina te kao sastavni dio destinacije Zrće u Novalji na otoku Pagu privlači oko 300 tisuća gostiju godišnje i zapošljava 160 ljudi.
                 U zadnje četiri godine u razvoj programa i lokalne infrastrukture uložili smo 35 milijuna kuna, a s investicijamama nastavljamo i ove godine kada ćemo klub zbog velikog interesa i otvoriti ranije nego ikada, već 28. svibnja, poručuju iz tog kluba.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.