Hrvatski radio

Radio Zadar

Jednom sudioniku tučnjave u Biogradu istražni zatvor, drugi pušten

22.05.2023.

19:37

Autor: HRT Radio Zadar

Hrvoje Visković

Hrvoje Visković

Foto: Šime Zelić / Pixsell

Završena je obdukcija na tijelu 54-godišnjeg zaštitara koji je jučer preminuo pod još nerazjašnjenim okolnostima nakon tučnjave u noćnom klubu u Biogradu. Na temelju mišljenja patologa utvrdit će se je li zaštitar preminuo od posljedica sukoba ili infarkta. Mediji pišu da se pojavila i snimka tučnjave, a danas su na sud privedena dvojica osumnjičenika. 

- Osumnjičenici se terete za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi u kojoj je neka osoba smrtno stradala. Za danas su bila privedena dva osumnjičenika, jednom od njih je određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, dok je drugi pušten, jer, po mojoj procjeni, nema opasnosti od utjecaja na svjedoke. Još uvijek nemamo obdukcijski nalaz i mišljenje, tako kad to dobijemo onda ćemo znati nešto više pa će se onda vjerojatno istraga širiti u nekom pravcu ili se neće više širiti, izjavio je sudac istrage Hrvoje Visković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.