Hrvatski radio

Radio Zadar

Još 600 slobodnih mjesta za Millenium Jump

25.07.2019.

13:40

Autor: rzd

Još 600 slobodnih mjesta za Millenium Jump

Još 600 slobodnih mjesta za Millenium Jump

Foto: - / -

Milenium jump koji se održava u subotu od 14, 30 još uvijek ima mjesta za prijavu a organizatori se nadaju da će do petka navečer oko 600 praznih mjesta biti popunjeno. Ovogodišnji skok sa Rive bit će ponajviše u znaku ekologijje, a svijet će obići skupna fotografija "Save the planet".

 

13 ti po redu, još jedan od prepoznatljivih brandova Grada Zadra, čuveni skok sa zadarske Rive još uvijek nudi oko 600 mjesta potencijalnim sudionicima subotnjeg spektakla, kaže prvi čovjek Jumpa Neno Stojaković:

" Ima još mjesta, nadamo se da će prijave završiti do petka a dotad 600 praznih mjesta još čeka..."

A iza jednog naoko običnog skoka krije se gotovo filmski scenarij otkriva Neno, svi su u punom poslu od prve pomoći do ronioca, postavljanja zaštitnih bova, helikoptera, snimatelja, plan onih koji snimaju iz zraka, gumenjaka, sa mora pa do organizacije same rive duge preko kilometar, ograda,, reklama, pozornica, ozvučenja, pakiranje poklona i redom dalje. Ove godine sponzor manifestacije nije dao plastične vrečiće već torbe za plažu kako bi osvijestio ljude o potrebi ne bacanja i ne korištenja plastike:

" Jako je bitan element ekologije a ove godine Milenijska fotka će ispisati poruku "Save the planet"."

Ali ne samo to. Zdravstveni uz zabavni doživljajni i ekološki faktor također je naglašen. Kao i prošle godine nudi se specijalistički besplatni pregled kože dermatologa. Hoće li vrijeme poslužiti il ne sudionike nebitno je. Oni skaču i ovako i onako a samo jednom je zakazala klima. Mjesta još ima, do petka navečer kada se zaključuju prijave za Milenium jump 2019.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.