Hrvatski radio

Radio Zadar

Još jedna veselica mladih snaga na Silbi

29.12.2016.

08:25

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Glazbenici, žongleri, mađioničari, plesači, akrobati... sve to na jednom prekrasnom mjestu - Silba Vibra! Organizatori pozivaju da danas i sutra osjetite silbensku Božićnu čaroliju, nakon uspješnog Silba Vibra Festa ovoga ljeta.

Organizatorica Paola Bolfan za naš program navodi kako na inicijativu Svi zajedno -  Božićna čarolija na Silbi, svi izvođači dolaze bez honorara dati svoj udio za buđenje otoka zimi:

              Dečki su na Silbi bili već ovoga ljeta, oni su tada prvi put bili , sad smo malo proširili koncept, nisu samo glazbenici nego i performeri pa će biti malo drugačije nego što to bude inače na festivalima - ističe Paola.

O čemu se radi i što možete očekivati? Domaće i strano! Reggae, rock, blues, ethno, sevdah, komercijalna glazba, gipsy jazz, jazz... Ukratko, što god vam srce poželi. 


Radi se o izvrsnim glazbenim grupama od kojih ste neke imali prilike čuti na prvom izdanju Silba Vibra Festa ovog ljeta, a sada tu energiju možete osjetiti ponovo, u zimskom okruženju i uz kuhano vino!

JeboTon ansambl CRO 
The Fappers SLO
Sfumato CRO
Balkalar CRO

Osim bendova nastupati će još dvadesetak fenomenalnih glazbenika koji vas neće ništa manje oduševiti, a poželjet ćete ih čuti opet i zapamtit ćete njihova lica i glazbu!

Nije sve u glazbi, nešto je i u plesu jer su sa nama @Orijentalna plesna skupina Apsaradhe - nebeske plesačice! 

Osim pjesme i plesa, poprimili smo i par iluzionističkih nota. Brada i Filip Borelli - Explorations izokrenut će Vašu stvarnost, a za najmlađe i one koji se tako osjećaju Muzej Iluzija odlučio je posuditi par igrica i postava i tako podržati ovaj ludi projekt!


Na našem malom otočiću broj mjesta je ograničen, zato požurite i rezervirajte svoj smještaj na http://www.lastminutesilba.com/

Brodske linije i sve informacije vezane uz dolazak, odlazak i aktivnosti na otoku bit će objavljivane idućih dana - poručuju sa Facebook stranice organizatori . 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.