Hrvatski radio

Radio Zadar

Jučer mnogima puknuo film!

10.07.2013.

10:54

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sudeći po vijestima iz policije, jučer je nekima sunce i doslovno udarilo u glavu, pa je bilo i krvavih glava. Vladimir Šetka je pokušao istražiti zašto je nekima jučer puknuo film, pa su svađali, šaketali i napadali metalnim cijevima. Najgore je prošao načelnik Općine Galovac Marin Gulan kojega je, navodno bivši vijećnik metalnom cijevi.

Sudeći po vijestima iz policije, jučer je nekima sunce i doslovno udarilo u glavu, pa je bilo i krvavih glava.
Tako je s teškim ozlijedama jučerašnji dan završio načelnik Općine Galovac Marin Gulan kojega je pokraj mjesnoga igrališta predvečer napao ljutiti 35-godišnjak, navodno bivši vijećnik.

Načelnika je najprije počeo vrijeđati, a onda i udarati metalnom šipkom. Načelnik Gulan pokušao se braniti, te je spas potražio bijegom u vozilo, no razjareni sumještanin tada se svojim vozilom počeo i zaletavati u načelnikov automobil. Galovački načelik u napadu nasilnika je teško ozlijeđen te su mu utvrđena dva loma.

Bez lomova je, srećom, prošao 44-godišnji djelatnik Doma zdravlja, kojega je nakon svađe u uredu garaže Doma zdravlja na Ravnicama jučer ko 14 sati šakom u glavu udario 13 godina stariji kolega.

A sinoć oko 20 sati napadnut je i 74-godišnji taksist, kojega je najprije verbalno, a potom i fizički napao pijani 32-godišnjak, jer ga je taksist odbio voziti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.