Hrvatski radio

Radio Zadar

JVP Zadar : vježba i nagrada najvatrogascu

04.05.2018.

07:36

Autor: S. J. Mandić

foto: JVP Zadar / grad Zadar

foto: JVP Zadar / grad Zadar

Foto: - / -

Povodom Dana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Zadar tijekom jutra se tradicionalno održava svečanost uz pokaznu vježbu, od 9 sati i 30 minuta. Prilika je to i za dodjelu nagrade za najvatrogasca Hrvatske.

Ovim povodom zadarski gradonačelnik Branko Dukić jučer je posjetio postrojbu , izrazio veliko zadovoljstvo njihovim radom i organiziranošću te najavio daljnja ulaganja Grada u vatrogasnu opremu. Jedan od vatrogasaca iz zadarske postrojbe, Marin Radas danas dobiva i nagradu za najvatrogasca Hrvatske, što je još jedno priznanje i njemu i radu cjelokupne JVP Zadar. Čestitamo !

Gradonačelnik je pohvalio izrazito važan i kvalitetan ljudski faktoru tom poslu: Dokazali ste svoju kvalitetu i izvrsnu organizaciju kojom ste me oduševili tijekom prošle godine, kada ste besprijekorno funkcionirali najprije tijekom katastrofalnih ljetnih požara na našem području, a poslije toga i u poplavi koja je pogodila Zadar u rujnu. Tada smo svi zajedno neprekidno boravili ovdje u vašoj postaji i koordinirali rad na terenu, i moram reći da ste sve besprijekorno odradili. Grad će vas i dalje pratiti potrebnim ulaganjima u opremu. Želim vam sretan dan vašeg zaštitnika.- rekao je gradonačelnik Dukić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.