Hrvatski radio

Radio Zadar

Kakav je puls vozača u koloni !?

09.06.2017.

14:55

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

S dolaskom vrućina i ljeta, već tradicionalno na zadarskim prometnicama počinju radovi koji mnoge vozače uhvate nespremne. Prometna nervoza najveća je ovih dana kod Veslačkog doma na Branimirovoj obali gdje se radi na rekonstrukciji križanja.

Strojevi su tu već tri dana, a rok završetka je dva tjedna. Tom dodajemo i kako će u drugoj fazi promet biti u potpunosti zaustavljen. Iz grada su sve uredno najavili te unaprijed pozvali vozače na strpljenje.

Evo rekacija koje smo snimili jutros na licu mjesta.

Pa radovi se izvode kasno, trebalo je to učiniti puno ranije, treba sada imati dobre živce; Odmah obilazim kad se ovo radi..; Kako je biti vozač ovih dana u Zadru ? Pa dobro bitno je da se nešto radi, ne smetaju mi gužve, bolje se malo strpiti pa će biti bolje; Evo ja sad sam došao i na tri mjesta u gradu su radovi, u centru, zašto je to tako ne znam, prije su se opravdavali kako padaju kiše, no ovo proljeće je bilo suho i nikome ništa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.