Hrvatski radio

Radio Zadar

Kako do novca za energetsku obnovu vlastitog doma?

15.10.2015.

10:27

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pozivaju se svi zainteresirani na predavanje o mogućnostima financiranja energetske obnove koje će se u okviru četvrtog tjedna energetske učinkovitosti održati u četvrtak, 15. 10. 2015. u Gradskoj knjižnici Zadar s početkom u 18:30 sati.

Na predavanju će predstavnici Fonda informirati javnost o mogućnostima sufinanciranja energetske obnove od strane Fonda. Građani će tako moći dobiti informacije o trenutno objavljenim natječajima i javnim pozivima Fonda kao i onima koji se planiraju objaviti iz područja energetske obnove višestambenih zgrada i obiteljskih kuća, sufinanciranja obnovljivih izvora energije u turističkom sektoru (npr. za apartmane) i dr.

Predavanje je namijenjeno stanoupraviteljima, predstavnicima stanara, vlasnicima obiteljskih kuća, iznajmljivačima apartmana, arhitektima, građevinarima, strojarima i predstavnicima elektrotehničke struke kao i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.