Hrvatski radio

Radio Zadar

Kako pokrenuti vlastiti biznis bez kune u džepu?

12.02.2015.

14:15

Autor: Anita Perica

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kako ideju pretvoriti u proizvod ili uslugu odnosno uspješan posao? Na to nimalo lako pitanje odgovor će sutra u Zadru ponuditi oni kojima je upravo to pošlo za rukom. Besplatne edukacije u okviru projekta Poslovni uzlet Poslovnog dnevnika održat će se u Arsenalu, a u Impact centru savjetovanje u sklopu projekta Coworking Zadar.

Kako pokrenuti vlastiti biznis bez kune u džepu, kako izbjeći česte pogreške prilikom kreditnih zahtjeva, kako unaprijediti svoje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo novcem iz Europskih fondova - samo su neke od tema Poslovnog uzleta iz kojeg, tko zna, možda baš sutra nikne budući zadarski milijunaš.

Glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović očekuje sudjelovanje oko 300 malih i srednjih poduzetnika sa zadarskoga područja:

       Predavanja su zanimljiva. Namijenjena su poduzetnicima koji se već bave business-om, što proizvodnjom što uslugama, do poduzetnika početnika ili onih koji to tek namjeravaju biti - najavio je Mislav Šimatović. 

Munjeviti razvoj tehnologije omogućuje brz i jeftin izlazak na globalno tržište no, kako ističu najbolji poznavatelji, nitko neće uložiti u "dva momka s power point prezentacijom", nužno je dokazati da ste u stanju stvoriti proizvod i plasirati ga. Stoga ako vas zanima kako do uspjeha na on-line tržištu , kako pokrenuti startup ili prema nekim definicijama "tvrtku za brzi rast" pozvani ste na predavanje u Impact centru.

Gosti predavanja bit će poduzetnik Saša Cvetojević, dobitnik nagrade za komunikatora 2014. godine, ujedno i strastveni ulagač u startup projekte, te Marko Mišulić, osnivač startup-a namijenjenog iznajmljivačima smještaja u turizmu.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.