Hrvatski radio

Radio Zadar

Kako suvremena tehnologija može poboljšati javne usluge ?

12.10.2018.

09:09

Autor: HRT radio zadar

Kako suvremena tehnologija može poboljšati javne usluge ?

Kako suvremena tehnologija može poboljšati javne usluge ?

Foto: - / -

U sklopu konferencije My smart city koja se održava u zadarskom Kazalištu lutaka saznat ćemo kako pametni gradovi u Europi unapređuju javne usluge u korist svojih građana te koje su industrije i tehnologije pokretači takvih promjena.

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u suradnji sa Gradom Zadrom i predstavnicima lokalne IT zajednice organizira IT događanje pod nazivom „My Smart City Hackaton i Konferencija“ koje se održava od 11. do 13.10. 2018. u prostorima Kazališta lutaka Zadar.

My Smart City“ konferencija obuhvaća hackathon i code lab radionice (održavaju se u četvrtak 11. listopada), te konferencijski dio koji se odvija u petak i subotu, 12. i 13. listopada. Cjelokupno događanje, koje će se održati od 11. do 13. listopada ove godine u prostorijama Kazališta lutaka Zadar, sufinancirat će se kroz projekt CODE, odobren unutar Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.- 2020., a čiji je cilj unaprjeđenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.