Hrvatski radio

Radio Zadar

Kalmeta: Gradit ćemo nove škole

02.09.2013.

12:42

Autor: nb

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Planiramo u sljedeće 4 godine izgraditi dvije nove škole, jednu ovdje u Crvenim kućama i drugu na Novom Bokanjcu i to ćemo zasigurno napraviti, najavio je zadarski gradonačelnik u OŠ "Smiljevac".

U gradu Zadru danas je nešto više od 800 prvašića krenulo u školu. Gradonačelnik Božidar Kalmeta posjetio je najveću zadarsku Osnovnu školu "Smiljevac", gdje je zaželio uspješan početak školske godine učiteljima i roditeljima, ali prvenstveno učenicima.

...koji evo danas kreću u jedna novi svijet, svijet učenja, škole, prvih ustvari svojih ozbiljnih obveza, ali i jedan svijet u kojem će sresti puno novih prijatelja, sa puno novih doživljaja i svakako lijepih uspomena. Mi ćemo u gradu i dalje voditi računa o svim školama. Planiramo u sljedeće 4 godine izgraditi dvije nove škole, jednu ovdje u Crvenim kućama i drugu na Novom Bokanjcu i to ćemo zasigurno napraviti. A svima vama i roditeljima i djeci i učiteljima želim doista sretnu i uspješnu školsku godinu - poručio je zadarski gradonačelnik.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.