Hrvatski radio

Radio Zadar

Kalmeta se zahvalio uz poruku "Zadar ne smije stati"

30.05.2017.

11:30

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na kraju svog mandata gradonačelnika Zadra, Božidar Kalmeta zahvalio se građanima koji su mu ukazali povjerenje prije četiri godine te medijima i novinarima koji su pratili rad njegove administracije. " Zadar je uvijek išao dalje. Vi i vaše povjerenje bili ste moja snaga"

Upravo zbog tog zajedništva ostvarili smo mnoge projekte zbog kojih je Zadar danas jedan od najuspješnijih hrvatskih gradova i zato njegov razvoj nikad neće stati, jer Zadar ne smije stati." napisao je Kalmeta dodajući kako je siguran da će građani u osobi Branka Dukića, novog zadarskog gradonačelnika, opet dobiti odličnog partnera koji također živi Zadar i koji će ga, odvesti na još višu razinu kvalitetnog i ugodnog življenja, zaključio je Kalmeta uz želje sugrađankama i sugrađanima za uspjeh u osobnom životu i radu.

Zahvalu prenosimo u cijelosti:

Drage Zadranke i Zadrani,

Služiti građanima i gradu je časna, odgovorna i zahtjevna dužnost i zato, u ovoj prigodi, kad moj gradonačelnički mandat završava, želim zahvaliti svima vama na povjerenju koje ste mi ukazivali. Hvala vam na strpljenju i nadi, jer i onda kad se činilo previše teško i gotovo nemoguće, nismo posustali,  Zadar je uvijek išao dalje.  Vi i vaše povjerenje bili ste moja snaga i upravo zbog tog zajedništva ostvarili smo mnoge projekte zbog kojih je Zadar danas jedan od najuspješnijih hrvatskih gradova i zato njegov razvoj nikad neće stati, jer Zadar ne smije stati.

Siguran sam da ćete u osobi Branka Dukića, novog zadarskog gradonačelnika, opet dobiti odličnog partnera koji također živi Zadar i koji će ga, zajedno s vama, odvesti na još višu razinu kvalitetnog i ugodnog življenja.

Zahvaljujem svim medijima i novinarima koji su, kao glas javnosti, marljivo i odgovorno  pratili moj rad i rad  Gradske uprave.

Drage sugrađanke i sugrađani,

želim vam svima uspjeh u osobnom životu i radu, a mi ostajemo i dalje zajedno u borbi za interese Zadra!

 

gradonačelnik

Božidar Kalmeta, dipl.ing.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.