Hrvatski radio

Radio Zadar

Kalmeta: Stanić je nebitan!

21.11.2013.

11:24

Autor: žmr

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ja ne mislim s Mijatom Stanićem razgovarati preko medija. Podnio sam tri kaznene prijave i mi ćemo se sresti na sudu, pa ćemo tamo razgovarati. Meni ne treba razgovarati preko medija, njemu očito treba, čovjek vjerojatno ima i političkih ambicija ili, tko zna, možda štiti sebe, pa viče na drugoga da se ne bi njega diralo. Ali, nebitan je on u cijeloj ovoj priči - rekao je Kalmeta za Radio Zadar.

Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić priprema novu prijavu protiv bivšeg ministra Božidara Kalmete. I to, kako je rekao, zbog nepovoljnih kredita, koje su HAC i Autoceste Rijeka-Zagreb podignuli 2009. i oštetili državu - samo na kamatama za 40 milijuna eura. Gostujući u emisiji Pregrijavanje Radio Zadra gradonačelnik Božidar Kalmeta nije želio posebno komentirati najnovije optužbe na svoj račun:

"Ja ne mislim s njime razgovarati preko medija. Podnio sam tri kaznene prijave i mi ćemo se sresti na sudu, pa ćemo tamo razgovarati. Meni ne treba razgovarati preko medija, njemu očito treba, čivjek vjerojatno ima i političkih ambicija ili, tko zna, možda štiti sebe, pa viče na drugoga da se ne bi njega diralo. Ali, nebitan je on u cijeloj ovoj priči" - rekao je Kalmeta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.