Hrvatski radio

Radio Zadar

16:35 / 24.10.2016.

Autor: HRT Centar Zadar

Kamerom snimio vlastiti pad s motocikla u provaliju

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Motociklist (34) s Paga koji je u subotu oko 14 sati na Jadranskoj magistrali kod Modriča (općina Jasenice) sletio s ceste u provaliju danas je na svom kanalu na Youtubu postavio video sa snimkom svoga pada.

Video je snimao go-pro kamerom tijekom vožnje magistralom. No nakon što su video prenijeli neki portali, vlasnik ga je uklonio. Kako smo još jučer javili nakon izlijetanja motocikla s kolnika motociklist je pao u provaliju. Teško ozlijeđenog vozača motocikla iz provalije su izvukli pripadnici HGSS-a Zadar. Do dolaska spasilaca u provaliji je prvu pomoć unesrećenome pružila policajka Policijske postaje Obrovac. 

Sve češće nažalost svedočimo teškim prometnim nesrećama. Početkom ovog mjeseca samo u tjedan dana na našim je cestama poginulo čak 13-ero ljudi. No mjesec listopad samo je nastavak crnog niza. Policija već dva vikenda pojačano nadzire promet i kažnjava prekršaje poput vožnje pod utjecajem alkohola, prekoračenja dopuštene brzine ili nevezanje sigurnosnog pojasa. 

I protekli vikend policija je pojačano nadzirala promet u cijeloj zemlji. Osobito su provjeravali jesu li vozači pod utjecajem alkohola, poštuju li propise o dopuštenoj brzini, vežu li sigurnosni pojas, a osobito na stražnjim sjedalima jer i oni moraju biti vezani sigurnosnim pojasom.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.