Hrvatski radio

Radio Zadar

Kamionima pred Vladu zbog namještanja poslova šlepanja vozila na autocesti?

27.04.2017.

21:57

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predstavnici tvrtke "Zadar trans" u subotu će na konferenciji za medije govoriti o natječajima koji se objavljuju za uklanjanje oštećenih i napuštenih vozila te drugih stvari u državnim tvrtkama "Hrvatske Ceste d.o.o." te "Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o.".

Tvrde da se natječajima pogoduje uvijek istoj tvrtki.

U priopćenju u kojem pozivaju novinare među ostalim najavljuju. 

"Zadar trans" želi upoznati hrvatsku javnost kako i na koji način državne tvrtke "Hrvatske Ceste d.o.o." te "Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o." pogoduju u dodjeljivanju poslova "uklanjanja oštećenih i napuštenih vozila i drugih stvari" već duži niz godina jednoj te istoj tvrtki, te kako za iste postavljaju uvjete da se nitko od konkurencije ne može na iste javiti tj. ispuniti uvjete pa čak ni Hrvatski auto klub a kad pak netko od ponuđača ispuni iste te zadovolji sve kriterije opet odabiru slabije rangiranu tvrtku tj. onu koja je dala slabiju ponudu a natječajnu dokumentaciju ne žele dati na uvid!!!

Na ovoj press konferenciji će se odazvati sve vodeće tvrtke Zadarske županije koje se bave uklanjanjem pokvarenih i oštećenih vozila (vučne službe) zajedno sa svim svojim voznim parkom te svojim zaposlenicima kao i njihovi vlasnici a istu će voditi gosp.

Josip Deur inače generalni menager u tvrtki "Zadar trans" a na istoj će dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz koje se jasno vidi o čem se radi te će ujedno putem Vas uputiti upozorenje i ultimatum Vladi Republike Hrvatske posebno Premijeru gosp.Andreju Plenkoviću da ga prime na radni sastanak u najkasnijem roku od sedam dana te da pokušaju mirnim putem riješit ovu situaciju a ukoliko se isti ogluše organizirat će se mirni prosvjed na Markovu trgu ispred zgrade Vlade Republike Hrvatske u kojoj će svih 118 Partnera tj. ugovornih suradnika tvrtke "Zadar trans" iz cijele Republike Hrvatske doći svojim kamionima te istima mirno prosvjedovati i to sve do ispunjenja njihovih zahtjeva!!!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.