Hrvatski radio

Radio Zadar

Kamp u Zatonu opet među najboljim europskim kampovima

13.12.2021.

14:53

Autor: Radio Zadar

Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort

Foto: HTZ / Radio Zadar

Kamp u Zatonu jedan je od 10 najboljih europskih kampova - ocjena je renomiranog njemačkog autokluba ADAC. Zaton Holiday Resort koji već godinama osvaja brojne nagrade i priznanja na ovoj listi zauzeo je 6. mjesto, priopćili su iz Hrvatske turističke zajednice.

Prva dva mjesta pripala su njemačkim kampovima, dok odlično 3. i 4. mjesto zauzimaju hrvatski kampovi Aminess Maravea Camping Resort iz Novigrada i Camping Omišalj.

Autoklub ADAC kao institucija uživa najveće povjerenje građana u Njemačkoj kao prva adresa za servisne informacije pri planiranju putovanja.„Njemački autoklub ADAC je naš najvažniji strateški partner, a suradnja s njima je od najvišeg prioriteta za dugoročno povoljnu i sigurnu poziciju Hrvatske na njemačkom tržištu. Temelj buduće suradnje je Memorandum o razumijevanju, odnosno dogovor o uzajamnoj suradnji i potpori koji je potpisan na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma koji kanale prodaje i marketinga ADAC-a svim turističkim subjektima u Hrvatskoj čini dostupnima“, izjavila je Nera Miličić, voditeljica Ispostave HTZ-a u Münchenu. 

Autoklub ADAC kao institucija uživa najveće povjerenje građana u Njemačkoj kao prva adresa za servisne informacije pri planiranju putovanja - navodi se uz ostalo, u priopćenju HTZ-a.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.