Hrvatski radio

Radio Zadar

Kandidirajte svoj projekt TZ-u

04.02.2013.

14:31

Autor: žmr

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U tijeku je natječaj Turističke zajednice grada Zadra za sufinanciranje organizacije i održavanja manifestacija u ovoj godini.

  Svi koji smatraju da bi mogli unaprijediti kulturno-turističku ponudu Zadra imaju priliku svoj projekt kandidirati zadarskoj Turističkoj zajednici za sufinanciranje. Očekuju se tako novi turistički proizvodi i manifestacije - kaže  direktor TZ Zadar Zvonko Šupe

"Turističko vijeće Turističke zajednice grada Zadra, izabere, otprilike po nekim našim kriterijima, one organizatore i manifestacije za koje drži da bi mogle biti korisne i atraktivne za naše goste i građane. Recimo,  to je Noć punog miseca ili Milenijski skok ovdje iz Zadra, Uvijek tražimo i neke nove. Očekujemo da će se netko javiti tko će se više posvetit tom nekom gradskom điru i gradskom ugođaju, a ne samo tradicijama kulinarstva."
 

Dodaje kako se manifestacije prijavljuju isključivo na propisanom obrascu na internet stranicama www.tzzadar.hr ili u Turističkom uredu u ulici Ilije Smiljanića u Zadru

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.