Hrvatski radio

Radio Zadar

Karlović o domaćinu Eurobasketa: Sada je svima jasno

15.09.2015.

12:34

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Po rezultatima iz prošle godine Sportski centar Višnjik najbolje radi u Hrvatskoj - istaknuo je danas direktor Denis Karlović. U dvorani je priređeno 160 raznih sportskih natjecanja, a dnevni broj korisnika prelazi tisuću i sto.

Odlične rezultate, ističe Karlović, ima i bazen. Održano je 60 raznih natjecanja, a broj korisnika na dnevnoj razini bio je oko 650.

Direktor Višnjika nije propustio i osvrnuti se na upravo održano europsko košarkaško prvenstvo u Zagrebu, gdje je prema mnogima izostala prava podrška gledatelja. Gdje vi znate da smo i bili kandidati za organizaciju tog turnira, I sad kad je to prošlo, mislim da je svima jasno da bi bilo bolje da se to održalo u Zadru. Naši bi košarkaši tu imali pravu atmosferu. S obzirom da imamo najbolje uvjete, inzistirat ću na kvalitetnijoj suradnji s HKS-om, na način da određene selekcije hrvatske košarkaške dođu i na pripreme u Zadar. Imamo pet dvorana, vrhunske uvjete, bit ćemo konkurentni i sa cijenom - poručio je Karlović.

U tri mjeseca Višnjik će ugostiti  Severinu, splitski band - Dječaci, irsku plesnu atrakcija Lord of the Dance, zagrebačko kazalište "Komedija" te još neka poznata imena. Detaljan program koji kreće krajem rujna predstavljen je danas na konferenciji za novinare.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.