Hrvatski radio

Radio Zadar

Kino Zona : Večeras ''Nepoznata djevojka'' slavne braće Dardenne

06.09.2020.

12:08

Autor: organizator - Kino zona

Kino zona ( foto)

Kino zona ( foto)

Foto: - / -

Glavnu ulogu u ''Nepoznatoj djevojci'' tumači sve popularnija Adèle Haenel koju ste već imali prilike gledati u Kino Zoni i to u fantastičnom filmu ''Portret djevojke u plamenu',a valja naglasiti kako je za film braće Dardenne zavrijedila nagradu za najbolju glumicu na SESC film festivalu u Brazilu.

Nakon Mimičinog remek-djela ''Događaj'' i Allenovog ''Nerazumnog čovjeka'' bogati filmski tjedan u Kino Zoni završava večeras uz hvaljenu kriminalističku dramu s elementima misterije, ''Nepoznata djevojka'' braće Dardenne.

Radnja filma prati Jenny, mladu liječnicu opće prakse koja se osjeća krivom što nije otvorila vrata svoje ordinacije djevojci koja je ubrzo nakon toga pronađena mrtva. Saznavši od policije kako nemaju načina identificirati je, Jenny ima samojedan cilj: otkriti ime mlade djevojke kako je ne bi anonimno pokopali – kako ne bi nestala kao da nikad nije živjela.

Glavnu ulogu u ''Nepoznatoj djevojci'' tumači sve popularnija Adèle Haenel koju ste već imali prilike gledati u Kino Zoni i to u fantastičnom filmu ''Portret djevojke u plamenu'', a valja naglasiti kako je za film braće Dardenne zavrijedila nagradu za najbolju glumicu na SESC film festivalu u Brazilu.

Projekcija filma održat će se večeras u 21h, a ulaznice po standardnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije početka projekcije.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar i Koncertnim uredom Zadar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.