Hrvatski radio

Radio Zadar

KKOI Zadar na turniru regionalne NLB lige u Beogradu

19.11.2021.

15:07

Autor: Željko Kapelari

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik

Foto: - / -

Ove subote u Beogradu će biti održan prvi turnir regionalne NLB Wheel lige u košarci u kolicima, inače 14. izdanje ovog natjecanja. KKOI Zadar će se sastati sa Crvenom zvezdom i KK OSI Paramontom. Sretno KKOI Zadar!!!

Uz domaćina Singidunum Crvenu zvezdu nastupit će još slovenski Parasport, crnogorski KK OSI Paramont te aktualni državni prvak i osvajač Kupa, KKOI Zadar. KKI Zagreb će na ovom prvom turniru biti slobodan.

- Nažalost, opet nismo kompletni, nisu s nama Dino Kolega i Alen Bračanov, ali s nama će u Beogradu biti dva dečka iz Varaždina, Bistrović i Tenšić. Bit će teško, međutim, mi idemo hrabro i snažno u svaki susret i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti. Konkurencija je izvrsna, veselimo se nastupu u Beogradu gdje ćemo na najbolji mogući način predstavljati svoj grad i državu – ističe igrač KKOI Zadar, Ivan Hromin.

Natjecanje u NLB ligi igrat će se po sistemu turnira, prvi je ovaj sada u Beogradu (20.11. ), a zatim slijedi Zadar (19.12. ), Podgorica (5.3.2022), Zagreb (10.4. 2022) i turnir u Sloveniji, koji će biti 14.5. 2022. Prvak će biti ekipa koja će dobiti najviše bodova na pet turnira.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.