Hrvatski radio

Radio Zadar

"Klape s ljubavlju" za pomoć teško oboljelima

13.02.2017.

12:21

Autor: Anita Perica

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovoga petka u Arsenalu humanitarno-klapski spektakl s nazivom „Klape s ljubavlju“! Riječ je o velikom humanitarnom koncertu za pomoć teško oboljelima i potrebitima o kojima skrbi Caritas Zadarske nadbiskupije - najavili su organizatori iz humanitarne udruge Put Zadar.

Nastupit će 11 klapa sa šireg zadarskog područja, ulaznica stoji 40 kuna, a cjelokupan prihod s koncerta namijenjen je za 30 teško oboljelih i potrebitih osoba s popisa koji je priložio Caritas Zadarske nadbiskupije.

Put je mlada humanitarna udruga, specifična po tome što nema članova, već volontere. Svi koji pomažu na bilo koji način naši su volonteri. Zapitali smo se što možemo napraviti u tjednu ljubavi i tako je krenula ideja o organiziranju humanitarnog koncerta. Troška organizacije nema jer su nam svi izišli u susret - od Arsenala za prostor do klapa za glasove – rečeno je na predstavljanju humanitarnog koncerta.

Koncert "Klape s ljubavlju" počinje u 20 sati. Ulaznice se prodaju u agenciji Aquarius te u Arsenalu na dan koncerta.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.