Hrvatski radio

Radio Zadar

Klikni i volontiraj

10.02.2015.

07:45

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Udruga Eko Zadar pokreće portal za razmjenu volontera. Portal bi trebao postati lako dostupna baza podataka koja će omogućiti bržu komunikaciju između volontera i organizatora volonterskih projekata. Projekt se danas predstavlja u zadarskoj Gradskoj knjižnici od 18 sati.

Web portal Razmjena volontera izrađen je u sklopu provedbe projekta "B.hive: ujedinjene organizacije civilnog društva za razvoj ljudskih potencijala" koji provodi udruga "Eko-Zadar". Cilj portala je stvoriti jedinstvenu i lako dostupnu bazu podataka koja će omogućiti veću protočnost informacija i bržu komunikaciju između volontera i organizatora volonterskih projekata te informirati javnost o volonterskim i filantropskim aktivnostima u Zadarskoj županiji i šire. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane volontere i organizacije koje se bave volonterskim aktivnostima da se registriraju na portalu razmjenavolontera.com te nam se pridruže na njegovom predstavljanju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.