Hrvatski radio

Radio Zadar

Klinici za infektivne bolesti dodatna sredstva za sprječavanje koronavirusa

18.02.2020.

17:47

Autor: Filip Buzov

Robert Anic/PIXSELL

Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / -

Dodatna sredstva su dodijeljena s ciljem poduzimanja mjera sprječavanja širenja koronavirusa na području Hrvatske - za povećanje službe pripravnosti i prekovremene sate djelatnika, zalihe potrošnog materijala i zaštitne opreme, testiranje te dodatnu opremu, priopćeno je iz HZZO-a.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) u utorak je Klinici za infektivne bolesti "Fran Mihaljević" za veljaču i ožujak, mimo limita, odobrio dodatna sredstva u ukupnom iznosu od tri milijuna kuna za sprječavanje širenja koronavirusa.

Bolnica "Fran Mihaljević" dobila je dodatnih po 1,5 milijun kuna za veljaču i ožujak, što se ne uračunava u mjesečni maksimalni iznos novčanih sredstava (limite), odlučeno je u utorak na izvanrednoj sjednici Upravnog vijeća HZZO-a.

Dodatna sredstva su dodijeljena s ciljem poduzimanja mjera sprječavanja širenja koronavirusa na području Hrvatske - za povećanje službe pripravnosti i prekovremene sate djelatnika, zalihe potrošnog materijala i zaštitne opreme, testiranje te dodatnu opremu, priopćeno je iz HZZO-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.