Hrvatski radio

Radio Zadar

Knjiga o buđenju svijesti, spoznaji sebe i potencijalu za uspješan život.

09.03.2019.

06:53

Autor: tp

Knjiga o buđenju svijesti, spoznaji sebe i potencijalu za uspješan život.

Knjiga o buđenju svijesti, spoznaji sebe i potencijalu za uspješan život.

Foto: - / -

Maja Prović, certificirani motivacijski trener predstavlja danas u zadarskoj Gradskoj knjižnici u 11 sati svoju knjigu "Misli, kreni i ostvari sve". Knjiga govori o buđenju svijesti pojedinca, spoznaji sebe i potencijala koji svi nosimo u sebi i kako ga znati iskoristiti za uspješan život.

Ako se pitate kako taj potencijal znati iskoristiti da bismo živjeli ispunjen, sretan i uspješan život bez obzira na ono što se oko nas svakodnevno događa, posjetite ovu subotu GK Zadar. Knjiga je iz tiska izašla u listopadu 2018. 

Knjiga daje praktične alate, čijom primjenom dolazimo do promjene razine svjesnosti i razvijanja vlastitih intuitivnih, percepcijskih i duhovnih sposobnosti.

Samorazvoj i podizanje razine svjesnosti sve više i više prepoznaje se kao nužan edukacijski sadržaj i to među populacijama različite dobi. Tome u prilog idu i činjenice u broju prodanih knjiga i rasprodanim seminarima na ovu temu u cijeloj Hrvatskoj.

Knjigu "MISLI, KRENI I OSTVARI SVE" prepoznale i naše najbolje knjižare. Knjiga se može naći u knjižarama:Ljevak, Planetopija, Hoću Knjigu. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.