Hrvatski radio

Radio Zadar

Koliko treba ulagati u sportske objekte za građane Zadra?

30.01.2023.

09:29

Autor: Božidar Kolega

Višnjik

Višnjik

Foto: Dino Stanin / Pixsell

Ulaganje u sportske objekte bila je tema našeg jutarnjeg programa. 

Kroz Športski centar Višnjik Zadrani su dobili jedan veliki dnevni boravak. 4 000 Zadrana dnevno prođe tim centrom, a čak 165 klubova prakticira tamo svoje sportske aktivnosti. Kako nam je najavio direktor ŠS Višnjik Denis Karlović vrlo brzo krenut će se u sanaciju nekih dijelova. Na proljeće će se 8 godina stari malonogometni tereni obnoviti, u lipnju slijedi remont bazena.

Denis Karlović

Zadrani se slažu kako u Višnjik treba ulagati. 

Vjerujem da bi trebalo ulagati jer je ljudima potreban prostor za rekreaciju, i to je u današnje doba jako bitno; U nešto pametno uvik valja ulagati. Višnjik nije gotov, dolazi otvoreni bazen; Mislim da bi trebalo malo promijeniti sprave, malo da se renovira.

iz ankete

Treba se ulagati u sportske dvorane, ali ne samo u Zadar nego i u okolnim mjestima, smatra naša slušateljica. Neka od njih nemaju osnovne stvari, jednu dvoranu nemaju, koju bi trebala imati djeca, osnovnoškolci. Znači ne samo u Zadar, nego i u sva mjesta koja gravitiraju prema Zadru, kazala je jutros u našem programu jedna slušateljica, dok drugi slušatelj ističe 

To bi trebalo srediti, moji unuci su tamo naučili igrati vaterpolo , ali i druge sportske centre gdje se mladost igra i bavi sportom treba srediti i u njih ulagati.

slušatelj

Jer kako su se složili naši slušatelji sport je zdravlje. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.