Hrvatski radio

Radio Zadar

Komemoracija u spomen na Zlatana Miodraga u 12 sati u Radio Zadru

29.07.2013.

07:36

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Komemoracijski skup povodom iznenada preminulog umirovljenog novinara Radio Zadra Zlatana Miodraga održat će se u ponedjeljak, 29. srpnja, u 12 sati u prostorijama Radio Zadra. Posljednji ispraćaj je istoga dana u 16 sati na zadarskom Gradskom groblju.

Komemoracijski skup povodom iznenada preminulog umirovljenog novinara Radio Zadra Zlatana Miodraga održat će se u ponedjeljak, 29. srpnja, u 12 sati u prostorijama Radio Zadra.

Posljednji ispraćaj je istoga dana u 16 sati na zadarskom Gradskom groblju.

Zlatan Miodrag, umirovljeni novinar Radio Zadra umro je iznenada noćas u zadarskoj općoj bolnici. Kolega Miodrag rođen je 30. prosinca 1938. godine. Prve novinarske radove je objavljivao u Narodnom listu, a nakon osnutka Radio Zadra u ožujku 1971. započeo je svoju karijeru radijskog novinara. Radio je kao i televizijski novinar u zadarskom televizijskom dopisništvu, tadašnje Televizije Zagreb. Svoj rad vezao je najviše uz područje turizma. Kolega Miodrag bio je vrstan turistički novinar, poslu je pristupao studiozno i pažljivo je bilježio i izještavao o događanjima u turističkom sektoru. Zlatana Miodraga pamtit ćemo i kao novinara koji je u s puno strasti, ali i ozbiljnosti radio svoj posao. U mirovinu je otišao 2000. godine, nakon 29 godina rada u eteru Radio Zadra te I i II programa Hrvatskoga radija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.