Hrvatski radio

Radio Zadar

Komentar Kalmete, Pupića Bakrača, Šešelje Botić i Modesa

27.04.2017.

14:37

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Događaje u Vladi komentirali su danas gradonačelnik Božidar Kalmeta, Marko Pupić Bakrač, Marjana Šešelja Botić i Modes Rudolfa Dvorskog. Za Kalmetu, Plenković je pokazao da je državnik, Pupić Bakrač drži da HDZ zapravo spašava Todorića, Modes kako je sve ovo što se događa sramotno.

Današnju kriznu situaciju između MOSTA i HDZ u hrvatskoj Vladi, komentirali su politički akteri na lokalnom zadarskom nivou. Kandidat za župana Akcije mladih i MOSTA. Marko Pupić Bakrač u svom priopćenju za javnost drži da je Plenkovićeva odluka o smjenu mostovih ministara "spašavanje vojnika Todorića od kaznenog progona, a ne ministra Marića". Njegova stranačka kolegica i kandidatkinja Akcije mladih i Mosta za zadarsku gradonačelnicu Majrana Šešelja Botić, navodi kako "ranjena HDZ-ova hobotnica pušta crnilo nad Hrvatskom i brani se od konačnog uništenja koje neminovno dolazi".
Plenkovićev potez komentirao je i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta koji je rekao da je ovim potezom Plenković pokazao da je državnik, jer želi stabilnu vladu za rast, razvoj i nove investicije, a Most ne zna je li oporba ili vlast i koristi svaku situaciju za destabilizaciju Vlade.
Modes pak drži da je sramotno što vladajuća koalicija radi napaćenom hrvatskom narodu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.