Hrvatski radio

Radio Zadar

Konačno uređenje počinje za dva tjedna

04.05.2016.

09:28

Autor: S. Dražić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iako su se jutrošnji prolaznici, osobito vozači, ponadali da su počeli radovi na asfaltiranju parkirališnog prostora ispod bedema, od Foše do stare Tehničke, radi se samo o tzv. tamponiranju kako bi se ublažilo stanje nastalo zbog kiše.

 Parkirališni prostor, koji je nailazio na brojne kritike vozača zbog  neuređenosti, a najviše zbog brojnih rupa i blata kojih je bilo u izobilju, osobito nakon kiše, bit će uređen do početka turističke sezone. Najavio je  to Zvonimir Višak iz tvrtke "Obala i lučice" još prije dva mjeseca u u našoj emisiji Grintalica  u kojoj se grintalo i zbog stanja parikrališta u Foši.

 Ovo bi trebalo biti posljednje "krpanje" od posljedica kiše jer za oko dva tjedna konačno stiže i asfalt,  pa bi do početka lipnja dobili uređeno parkiralište od Foše do stare Tehničke.

  Nakon toga ostaje srediti i parkirališe na Ravnicama, kod dvorane Jazine, gdje  nam za kišnih dana često trebaju i čizme. No, za sada tamo će se i dalje problem "krpati" povremenim tamponiranjem.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.