Riječ je o projektu kojem je cilj uspostaviti i promovirati cjelogodišnju turističku ponudu temeljenu na održivosti, a koja će objediniti prirodna i tradicijska obilježja naših otoka, obale i unutrašnjosti.
27.09.2021.
08:07
Autor: fm
Riječ je o projektu kojem je cilj uspostaviti i promovirati cjelogodišnju turističku ponudu temeljenu na održivosti, a koja će objediniti prirodna i tradicijska obilježja naših otoka, obale i unutrašnjosti.
Povodom Svjetskog dana turizma Sveučilište u Zadru organizira događanje "Take it slow - slow food iz Ravnih kotara". Riječ je o projektu kojem je cilj uspostaviti i promovirati cjelogodišnju turističku ponudu temeljenu na održivosti, a koja će objediniti prirodna i tradicijska obilježja naših otoka, obale i unutrašnjosti. "Take it slow - slow food iz Ravnih kotara" održava se tijekom jutra u dvorištu Muzeja antičkog stakla. Nakon panel rasprave koja će se održati u 10 sati, slijedi predstavljanje projekta "Take it slow", a potom i prezentacija tradicijske kulture i autohtonih jela Ravnih kotara (prisnac, priška, vara...).
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora