Hrvatski radio

Radio Zadar

Koracima nade u istinu

19.01.2020.

08:17

Autor: HRT Radio Zadar

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Foto: - / -

Udruga „Žene u Domovinskom ratu- Zadar, tradicionalno dvanaestu godinu za redom na poseban način obilježit će godišnjicu oslobodilačke akcije "MASLENICA", molitvenom hodnjom od Zelenog Hrasta do spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu u Pridrazi.

Obilježavanje je počelo okupljanjem kod Zelenog Hrasta u 8 sati. Sv.misa će biti služena u crkvi Marije zaštitnice kršćana u Paljuvu u 13 sati, a predvodit će je vojni kapelan don Ivo Topalović. Dolazak u Pridragu je predviđen oko 16 sati.

Hodajući dionicom Zeleni hrast- Islam Latinski-Islam Grčki-Kašić-Smilčić-Paljuv-Novigradsko groblje-Pridraga, posjetit ćemo sva spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilima, zapaliti svijeće, te molitvom odati počast najvećoj žrtvi koju su ti ljudi nesebično dali za slobodu koju danas imamo. - poručili su iz udruge Žene u Domovinskom ratu. 

 

predsjednica Udruge Ivana Haberle

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.