Hrvatski radio

Radio Zadar

Košarkaši Zadra utakmice će ipak igrati u Krešinom domu!

27.09.2022.

10:47

Autor: HRT RADIO ZADAR

Iako od danas mogu zadarski košarkaški klubovi nisu krenuli s treninzima!

Iako od danas mogu zadarski košarkaški klubovi nisu krenuli s treninzima!

Foto: - / -

Iako se govorilo da će predstavnici KK Zadar svoje susrete u regionalnoj ABA ligi igrati u Krešinom domu a one HT Premijer lige u Jazinama, novu natjecateljsku sezonu započet će u Dvorani Krešimira Ćosića.


Potvrdio je to David Gunjević, direktor kluba, nakon sastanka s predstavnicima Športskog centra Višnjik i Grada Zadra.


- Nadam se da ćemo do sredine ovoga tjedna potpisati ugovor s Višnjikom. Htio bih se zahvaliti direktoru Denisu Karloviću te pohvaliti sve sudionike ovih razgovora, ŠC Višnjik i Grad Zadar, jer smo svi zajedno radili na pronalasku rješenja koje će biti zadovoljavajuće za sve tri strane. Prve utakmice će svakako biti na Višnjiku, ali ostavljamo mogućnost da se neke utakmice u budućnosti odigraju u Jazinama, u retro ambijentu, onako kako smo i najavljivali da ćemo iskoristiti tu našu dvoranu kao dodatnu marketinšku vrijednost. U planu je i preimenovanje same dvorane te imenovanje tribina po starim igračima te sve drugo što vodi ka tome.


Posjetila je Košarkaški klub Zadar, točnije dvoranu u Jazinama nedavno i inspekcija HKS-a.


- Upozorili su nas na brojne nedostatke, čega smo i sami bili svjesni, ali svakako ćemo raditi na tome da dovedemo dvoranu na reprezentativnu razinu, kako bismo u terminima u kojima je Višnjik zauzet, što je slučaj gotovo svake godine, utakmice igramo u Jazinama - zaključio je direktor KK Zadar.


Omladinski pogon, izuzev razvojne momčadi, nastavit će s radom u Jazinama. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.