Hrvatski radio

Radio Zadar

Krade se, krade...

24.06.2015.

08:17

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na meti lopova su bicikli, televizori, klima uređaji, novčanici, stoga oprez.

U Turnju i Kukljici nepoznati lopovi ukrali su bicikle u vlasništvu 69 i 57-godišnjaka, vrijedne više tisuća kuna. Jučer poslijepodne, na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati je lopov iz automobila u vlasništvu 68-godišnjeg državljanina Slovenije ukrao televizor i mikser, vrijedne nekoliko tisuća kuna. 

U proteklih dvadeset dana, s brodice na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio reflektore i ledenicu u vlasništvu 57-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna. 

Jučer poslijepodne, u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati su počinitelji, iz ručnih torbi, otuđili novčanike s dokumentima i novcem u vlasništvu 25-godišnjakinje i 22-godišnje državljanke Kine. 

Policija je inače nakon godinu dana pronašla lopova koji je prošle jeseni na Viru provalio u kuću češke državljanke iz koje je ukrao televizor, klima uređaj i druge predmete, vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna. 27-godišnjaka se sumnjiči za provalu u još jednu kuću na Viru iz koje je također ukrao televizor i klima uređaj.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.