Hrvatski radio

Radio Zadar

Kradljivac skutera maloljetnik, a kamena 60-godišnjak

21.03.2018.

10:19

Autor: tp

Kradljivac skutera maloljetnik, a kamena 60-godišnjak

Kradljivac skutera maloljetnik, a kamena 60-godišnjak

Foto: - / -

Policija je otkrila lopova koji je ukrao stari kamen s terena u Budislavićevoj ulici u Zadru. Riječ je o 60-godišnjaku, koji je prijavljen državnom odvjetništvu za tešku krađu. Zbog krađe skutera u Šibenskoj, prijavljen je 16-godišnjak.

Skuter je vraćen vlasniku, a maloljetnik je prijavljen odvjetništvu za mladež.  

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakinjom, kojeg se sumnjiči da je u protekla dva mjeseca u ulici Grgura Budislavića u Zadru, sa zemljišta u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio veću količinu starog kamena, vrijednosti oko dvjesto tisuća kuna.

Protiv 60-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom, kojeg se sumnjiči da je u rujnu u Šibenskoj ulici u Zadru otuđio skuter Aprilia u vlasništvu 51-godišnjaka. Skuter je vraćen vlasniku, a prema maloljetniku državnom odvjetništvu za mladež podnosi se posebno izvješće zbog krađe.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.