Hrvatski radio

Radio Zadar

Krali kabel kraj aerobaze

02.02.2013.

15:21

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vojna policija je zatekla i uhitila kradljivce telefonskog kabela. Riječ je o muškarcima starim 56 i 23 godine, koji su do sada vojnoj bazi "Rudolf Perešin" ukrali 1300 metala kabela.

    Jučer oko 13,00 sati u mjestu Zemunik Donji. u neposrednoj blizini vojne baze "Rudolf Perišin" vojna policije je u krađi telefonskog kabela u vlasništvu Morh-a zatekla 56-godišnjaka i 23-godišnjaka.

Provedenim krimistraživanjem utvrđeno je da su u poslijednji mjesec dana s istog mjesta ukrali oko 1300 m tel.kabela. Protiv obojice slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

  Prošle noći, u Poličniku, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz kojeg je otuđio cigarete u vrijednosti više tisuća kuna. Također prošle noći u Briševu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je otuđio cigarete, druge artikle i dnevni utržak pričinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. 

Policijski službenici Policijske postaje Pag proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i nad 38-godišnjakom, kojim je utvrđeno da su isti u novogodišnjoj noći u Vlašićima sa tri čamca otuđili vanbrodske motore. Protiv navedenih državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Krađa

Prošle noći u Sabunikama, nepoznati počinitelj je otuđio aluminijska vrata vrijednosti nekoliko tisuća kuna, vlasništvo 47-godišnjaka. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

U zadnja četiri dana u Bukoviću, iz podruma vlasništvo 62-godišnjaka, nepoznati počinitelj je otuđio radni stroj - valjak za drobljenje kamena vrijednosti desetak tisuća kuna

   

 

     

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.