Hrvatski radio

Radio Zadar

Kreativni dijalog u subotu, 10. prosinca, u 10:00 sati, u Bure Centru u Biogradu

09.12.2022.

07:03

Autor: Radio Zadar

Kreativni vikend

Kreativni vikend

Foto: - / -

Na kreativnom dijalogu predstavit će se:

· Klara Ivanović, Fosca - dizajn patterna, dizajni na personaliziranim pozivnicama i čestitkama, posterima za zid i tapetama, modnoj odjeći

· Anđela Ledenko Pešut, RoFiLu - kreativne dekoracije za posebne prigode

· Neda Marić, suveniri i predmeti za uspomenu

· Sandra Sršen, mySilba, pletenina i pleteni suveniri

· Atelier Wylupek, suveniri od stakla, obrt za izradu vitraja, stakla i keramike

· Senka Lončar, slikarica

· Marta Mamić, slikarica

CCI4TOURISM, projekt financiran iz Interreg Adrion programa, ima  cilj da poduzetnici iz kulturne i kreativne industrije postanu ključni ljudi u turističkom sektoru. 


Kako bi postigao ovaj cilj CCI4TOURISM se posvetio otkrivanju poduzetnika i novih talenata, osnaživanju njihovih poduzetničke vještina i hibridizaciji između kulturnih, kreativnih i turističkih poduzeća za stvaranje novih tvrtki za dizajn novih proizvoda.


Kroz CCI4TOURISM projekt otkriven je cijeli niz kreativaca čiji talenti i vještine značajno mogu obogatiti turističku ponudu našeg kraja. Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) kroz svoj Agrra Creative Hub želi Vas upoznati s njima i njihovim kreativnim radom te Vas sa zadovoljstvom poziva na

Kreativni dijalog će se održati u subotu, 10. prosinca, u 10:00 sati, u Bure Centru, Dr. Franje Tuđmana 82, u Biogradu na Moru.


*Više informacija o njima možete saznati na Facebook stranici Agrra Creative Hub .

Iz Agrra Creative Hub-a sudjelovat će Ivana Dević, voditeljica projekta CCI4Tourism.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.