Hrvatski radio

Radio Zadar

Krenula prodaja lampiona za svjetlosni spektakl na Forumu

11.02.2016.

19:07

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za peti svjetlosni spektakl Zaželi ljubav sa zadarskoga Foruma, od danas su u prodaji lampioni. Koštaju 25 kuna, a moći će se do nedjelje kupiti u hostelu Forum. Na Valentinovo, uoči samoga događaja, lampioni će se prodavati na štandovima na Forumu.

Zabavni program počinje u 18, a sat kasnije predviđeno je puštanje lampiona u nebo - najavila je na konferenciji za novinare Višnja Knežević iz Udruge Propela... 

Kada smo prve godine organizirali ovu svjetlosnu akciju prodali smo nešto manje do dvije tisuće lampiona. Ove godine nabavili smo 4 tisuće lampiona i očekujemo 10 tisuća ljudi na Forumu. 

Akcije Zaželi ljubav uvijek imaju humanitarni karakter, a ove godine prihod od prodaje lampiona namijenjen je Socijalnoj samoposluzi koja već godinu i dva mjeseca djeluje u okviru samostana sv. Frane. Mirjana Tadić iz Caritasa... 

Drago mi je da su potrebe naših korisnika prepoznali mnogi Zadrani. U godinu i dva mjeseca koliko djelujemo 450 obitelji dolaze po pakete, koji su nekad izdašniji i bogatiji nego drugi put. U svakom slučaju, drago mi je da smo solidarni pa i u ovoj manifestaciji s potrebitima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.