Hrvatski radio

Radio Zadar

Kultni krevet na Kolovarama rekvizit je spota Zaratino banda

04.07.2016.

11:03

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sad već kultni krevet na Kolovarama rekvizit je novog spota zadarskog Zaratino banda. Član grupe Joško Matešić u razgovoru nam je rekao kako im ni na vrh pameti nije bilo da će podignuti ovakvu prašinu. Fotografija kreveta na Kolovarama završila je već na portalima u Bosni i Srbiji.

Ovako nešto zaista nismo očekivali , kazao nam je u razgovoru član grupe Joško Matešić. 

Sve je prošlo odlično i sasvim slučajno Igor Goić koji je snimatelji i režiser je dao ideju, pošto je pisma tako zafrkancija, došao na ideju da stavimo nekog člana Zaratina u krevet i da idemo svudi po gradu, po plažama, da on samo spava po cile dane, ali nije nam na vrh pameti bilo da će se takva prašina oko toga dignuti. 

Na plaži Kolovare smo ostavili Zokija , gitarista, u krevetu di spava. Mi smo išli u kafić popiti piće. To su se ljudi okupili oko njega, slikali su svi živi i neko je poslao na portal i odjedanput se oko toga živa drama digla. Svi portali objavili. Čak nam danas javljaju da su i u Bosni, Srbiji , svugdi  na portalima da je izašlo.

 Spot za novu pjesmu Zaratino banda "Lipo mi je" svjetlo dana bi trebao ugledati sutra ili preksutra.    

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.